twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Followers

July 2, 2010

selamat berjuang sahabat..




 assalamu'alaikum,

Rase2 nye ni lirik lagu, entah kenapa hari ini hati sangat mudah terusik, before post ni pun ad terbaca blog sorang member ni sehingga mampu melelehkan air mata.. syabas buat postnye.. Tinta ini ditujukan khas buat sesiapa yang pernah ku panggil sahabat.. macam salah post tapi ringan pula tangan nak mencoretkannya.. terimalahh... 

malam siang berlalu gerhana kesayuan tiada berkesudahan,
detik masa berlalu tiadaberhenti
ooh.. syahdunya..

sejenak ku terkenang, 
hakikat perjuangan penuh onak dan cabaran,
bersama teman2 harungi kehidupan,
ooh.. indahnya..
berat rasanya di dalam jiwa,
untuk melangkah meninggalkan semua,
kasih dan cinta yang dibina ia kan selamanya,
oooo...

selamat berjuang sahabatku, 
semoga Allah berkati mu,
kenangan indah bersamamu,
takkan ku biar ia berlalu,

berjuanglah.. hingga ke akhirnya...
dan ingatlah semua ikrar kita..

hati ini sayu mengenangkan, 
sengsara di dalam perjuangan,
jiwa ku merana dan meronta mengharapkan kedamaian dan ketenangan
oooo..
tetapi ku akur pada hakikat,
ooo...
suka dan duka dalam perjuangan
perlu ketabahan dan kekuatan
keteguhan hati berlandaskan iman

berjuanglah.. hingga ke akhirnya..
dan ingatlah semua ikrar kita.....

p/s : andai ku rebah sambutlah, 
           jangan biar ku keseorangan tanpa pautan,
        andai ku salah tegurlah,
           jangan biar ku terus kesesatan.

2 comments:

  1. pengemis cinta illahiJuly 2, 2010 at 7:07 AM

    salam...ukhti,ana sayu dgn lirik lagu ni...teringat wktu reunion ex matrix...

    ReplyDelete
  2. apa yang pentiung??

    kerjasama..hehe...

    ReplyDelete

July 2, 2010

selamat berjuang sahabat..




 assalamu'alaikum,

Rase2 nye ni lirik lagu, entah kenapa hari ini hati sangat mudah terusik, before post ni pun ad terbaca blog sorang member ni sehingga mampu melelehkan air mata.. syabas buat postnye.. Tinta ini ditujukan khas buat sesiapa yang pernah ku panggil sahabat.. macam salah post tapi ringan pula tangan nak mencoretkannya.. terimalahh... 

malam siang berlalu gerhana kesayuan tiada berkesudahan,
detik masa berlalu tiadaberhenti
ooh.. syahdunya..

sejenak ku terkenang, 
hakikat perjuangan penuh onak dan cabaran,
bersama teman2 harungi kehidupan,
ooh.. indahnya..
berat rasanya di dalam jiwa,
untuk melangkah meninggalkan semua,
kasih dan cinta yang dibina ia kan selamanya,
oooo...

selamat berjuang sahabatku, 
semoga Allah berkati mu,
kenangan indah bersamamu,
takkan ku biar ia berlalu,

berjuanglah.. hingga ke akhirnya...
dan ingatlah semua ikrar kita..

hati ini sayu mengenangkan, 
sengsara di dalam perjuangan,
jiwa ku merana dan meronta mengharapkan kedamaian dan ketenangan
oooo..
tetapi ku akur pada hakikat,
ooo...
suka dan duka dalam perjuangan
perlu ketabahan dan kekuatan
keteguhan hati berlandaskan iman

berjuanglah.. hingga ke akhirnya..
dan ingatlah semua ikrar kita.....

p/s : andai ku rebah sambutlah, 
           jangan biar ku keseorangan tanpa pautan,
        andai ku salah tegurlah,
           jangan biar ku terus kesesatan.

2 comments:

  1. pengemis cinta illahiJuly 2, 2010 at 7:07 AM

    salam...ukhti,ana sayu dgn lirik lagu ni...teringat wktu reunion ex matrix...

    ReplyDelete
  2. apa yang pentiung??

    kerjasama..hehe...

    ReplyDelete